Die koel kat kom weer

VINTAGE

Die koel kat kom weer

Buiten skoene en onderklere is daar bitter min wat nuut is in ERLA RABE se kas. Dit was nog altyd so. Sy verkoop vintage-klere by BangBang Vintage-Market in Observatory, en reël The Retro Rendezvous in Stellenbosch. Die lekkerste van alles is wanneer ’n waarlik besonderse item ’n goeie huis kry, sê sy. Sy skryf oor die terugblik – nie die terughunkering nie – wat veroorsaak dat mense oud bo nuut verkies.

MY ma het 'n pragtige rok gehad, wit met pers blomme so groot soos ’n seven single daarop. Jackie Kennedy-styl. Ek het ’n prentjie in my kop van haar in dié rok met bloedrooi lipstiffie aan tussen die rose in ons agtertuin...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X