’n Spyskaart vol zol in die Sandton-apteek

GOEIE DAGGA!

’n Spyskaart vol zol in die Sandton-apteek

Baie jare het verloop sedert die dae toe 'n mens skelm 'n bankie vol aaptwak in 'n agterstraat moes gaan koop as jy dagga wou rook. Deesdae skiet daggakafees met ellelange lyste produkte vir die fynproewer oral in Johannesburg op. JESSICA PITCHFORD het meer gaan uitvind oor hierdie florerende nuwe spesialiteitsbedryf.IEWERS in die 20ste eeu was die moeilikste ding omtrent dagga die opspoor van 'n konstante voorraad om te rook. Shaun Krebs, 'n handelaar, dink terug aan die tyd toe hy aan Jo'burg se noordelike voorstede voorsien het. Dit was in die jare voor selfone, met 'n sakboodskapper (pager) wat dag en nag soos 'n oorwerkte seksspeelding in sy sak vibreer het...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Registreer gratis om voort te gaan. As jy reeds geregistreer het, meld aan hieronder.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X