Dinosourusse: Nuut ontdekte fossiele(tjies) wys evolusieproses

WAAR VOËLS EN SOOGDIERE VANDAAN KOM

Dinosourusse: Nuut ontdekte fossiele(tjies) wys evolusieproses

Nie alle dinosourusse was reuse nie – in die 175 miljoen jaar van hulle bestaan was daar baie kleiner diere. Soos die nuut ontdekte geveerde, vlieënde dier wat net 200 g geweeg het. En ’n klein voorsaat van T. rex wat maar so groot soos dié se kop was, skryf ELSABÉ BRITS.

IN die Jurassic Park-flieks saai die Tyrannosaurus rex verwoesting. Kyk, dié monster traumatiseer die kinders vir die res van hulle lewe. Hy jaag die Jeep teen 96 km/h sodat jy die klompie se brekfis kan sien soos hulle skree...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Registreer gratis om voort te gaan. As jy reeds geregistreer het, meld aan hieronder.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X