Dinosourusse: Nuut ontdekte fossiele(tjies) wys evolusieproses

WAAR VOËLS EN SOOGDIERE VANDAAN KOM

Dinosourusse: Nuut ontdekte fossiele(tjies) wys evolusieproses

Nie alle dinosourusse was reuse nie – in die 175 miljoen jaar van hulle bestaan was daar baie kleiner diere. Soos die nuut ontdekte geveerde, vlieënde dier wat net 200 g geweeg het. En ’n klein voorsaat van T. rex wat maar so groot soos dié se kop was, skryf ELSABÉ BRITS.

IN die Jurassic Park-flieks saai die Tyrannosaurus rex verwoesting. Kyk, dié monster traumatiseer die kinders vir die res van hulle lewe. Hy jaag die Jeep teen 96 km/h sodat jy die klompie se brekfis kan sien soos hulle skree...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X