Smaak soos somer, proe soos sonskyn

RESEPTE

Smaak soos somer, proe soos sonskyn

TJAART WALRAVEN, bekend as ’n beoordelaar van The Great South African Bake Off, is ’n sjef wie se voorvaderlike wortels by die koue Noordsee lê. Maar sy hart is in Afrika met sy son en lang somers. Hier is vyf somerresepte, stories en wenke uit sy splinternuwe boek, Summer Food.

My gunsteling-somerslaai

Ek onthou hierdie kombinasie baie duidelik van my heel eerste besoek aan Kaapstad (voor ek geweet het dit gaan eendag my tuisstad word). Die sagtevrugte het die koms van die somer ingelui. Ek is lief vir soetgoed, so hierdie slaai met die soet by die sout val so reg in my smaak.

Bereidingstyd: 10 minute
Gaarmaaktyd: 5 minute
Genoeg vir 4..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X