#DOPBEDONNERD NR. 3 | Skink, drink en rinkink

PROST

#DOPBEDONNERD NR. 3 | Skink, drink en rinkink

Wyn, wortelkoek en ’n vuurwarm rum maak hulle opwagting in die derde uitgawe van #Dopbedonnerd, waar goeie drank, goeie musiek en goeie skrywers vir jou plesier bymekaarkom. Saamgestel deur ANNELIZE VISSER.

My naam is Borrelflerrie

Hulle hoem haar Borrelflerrie omdat sy so lief is vir vonkelwyn, skryf Carina Diedericks-Hugo. Maar dit strek veel dieper as dit.

Ek dink ek is so lief vir sjampanje omdat dit my aan my ma laat dink. Sy is blond en mooi en sprankelend en bring lig en liefde. Met my gradeplegtigheid het sy vir my ’n verrassingspartytjie in ’n klein restaurant in Stellenbosch gehou. Sy het spesiaal dat hulle J.C. le Roux se Le Domaine skink, want haar jongste met die voorliefde vir ekstra vakke het in haar eerste jaar een aand ontroosbaar in Decameron-restaurant aan die huil gegaan, oortuig sy sou nie alles deurkom nie. My ma het gesê alles gaan oukei wees en ons gaan eendag saam sit en vonkelwyn drink met ’n graad agter my naam. Die aand van my gradeplegtigheid het ek en sy op die trappies gesit en sonder om iets te sê ons glase gelig en geklink...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Vrye Weekblad het op 1 Oktober 2022 geskuif van Arena Holdings na die Nuwe Vrye Weekblad Mediagroep. Dit beteken dat ons jou asseblief moet vra om weer ’n lesersprofiel te skep.

Dít sal jou vir Oktober, wat C. Louis Leipoldt nie verniet “die mooiste, mooiste maand” genoem het nie, toegang gee tot alle artikels wat in dié maand gepubliseer is.

Ons hoop dit gee Arena genoeg tyd om alle uitstaande subskripsiegelde aan huidige intekenare uit te betaal.

Van 1 Januarie 2023 sal jy 'n subskripsie uitneem. Maar vir nou is alles mahala! Geniet dit. En dankie dat jy weer met ons is!

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.