Hoog in die takke in Kakamas

BOESMANLAND VAT MY HAND

Hoog in die takke in Kakamas

Die vreemde raak huis. MICHÈLE MEYER is steeds in Kakamas, waar sy en haar man die virus wat al nader gekruip het in Pretoria probeer ontwyk. Sy deel haar Covid-koes-dagboek in aflewering drie van die Kakamas-kronieke.

SALIG is dié wat vreemdelinge in hul poort verwelkom. Kakamas se mense het grootliks oop poorte en wye harte. Dalk is dit die weidse gewelf bo hulle. Smaltblou dae en sterlignagte skep ooptes in die gees.

Met hanepootse natrossies

Sommer nog met die uitpak en meegevoer deur die sinvolle uitleg en kreatiewe aanwending van ruimte, merk ons die landheer se ferme tred in ons flêtjie se rigting. Die man dra ’n ghoema van ’n oop, plat boks voor hom. Sy stap laat min te twyfel: ’n geskenk is op pad...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.