Kyk, Ma! Ek doen CrossFit!

NOU OF NOOIT

Kyk, Ma! Ek doen CrossFit!

Die inperkingstyd het ’n hele paar ekstra rolle aan haar lyf agtergelaat, maar vanjaar gaan sy sowaar by haar Nuwejaarsvoorneme bly om haar Marmitepotlyf reg te ruk. MARLISE SCHEEPERS vertel hoe Scary Mary en die gim-poue haar van ’n sweterige dood in daai eerste klas gered het.

EK het soos ’n Marmitepot daar ingestap. My ronde, ongesonde lyf was propvol Nuwejaarsvoornemens om fiks te word en die ongewensde rolle af te skud. (Onthou tog net dat ek in my hele lewe nog nooit die binnekant van ’n gimnasium gesien het nie.)

Toe die inperking laas jaar begin het, het ek begin bak en brou en uit totale verveeldheid begin vreet. Ná die inperking, toe dinge na die nuwe “normaal” terugkeer, het my selfbeheersing eenvoudig agterweë gebly. Ek het soos ’n wolf gevreet, soos ’n vis gedrink, soos ’n skoorsteen gerook en soos ’n matroos gevloek.

Vroeg in Desember besluit ek genoeg is genoeg. Ek los die bottel en ek sal in Januarie aan my logge lyf begin werk. ’n Nuwe blaadjie omslaan...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Vrye Weekblad het op 1 Oktober 2022 geskuif van Arena Holdings na die Nuwe Vrye Weekblad Mediagroep. Dit beteken dat ons jou asseblief moet vra om weer ’n lesersprofiel te skep.

Dít sal jou vir Oktober, wat C. Louis Leipoldt nie verniet “die mooiste, mooiste maand” genoem het nie, toegang gee tot alle artikels wat in dié maand gepubliseer is.

Ons hoop dit gee Arena genoeg tyd om alle uitstaande subskripsiegelde aan huidige intekenare uit te betaal.

Van 1 Januarie 2023 sal jy 'n subskripsie uitneem. Maar vir nou is alles mahala! Geniet dit. En dankie dat jy weer met ons is!

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.