Dopbedonnerd nr. 15 | Die cocktail remix

MAG HY VAL WAAR HY WIL!

Dopbedonnerd nr. 15 | Die cocktail remix

Saam met die vryheid om te reis is ons voorlopig die lughawe-Bloody Mary-met-ontbyt kwyt, maar dis maklik en lekker om by die huis te maak. En terwyl die skemerkroeg nou so vroeg al oop is, is hier ook resepte vir onder meer 'n klassieke sjampanje-cocktail, negroni en whiskey sour. Als word voorgesit saam met die beste song ooit deur Tina Turner. MELVYN MINNAAR skryf oor wyn en welsyn, en die lekker wyn wat weerskante van die Polkadraaipad gemaak word, en SAMARIE SMITH is voor in die klas vir die sewende aflewering van #WYNSKOOL. Saamgestel deur ANNELIZE VISSER.

#skemerkroeg | Die beter Bloody Mary

Alles oor 'n skemerkelkie wat mens selde ná skemer drink, veral nie op 'n vliegtuig nie. 

Wat is daarin? Tamatiesap, Tabasco, worcestersous en vodka is die basiese bestanddele – maar, skryf Victoria Moore in How To Drink, daar is ook voorstanders van chilli-souse, beesvleis-consommé, wasabi, peperwortel en selderysous...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.