Die groot mikrogolf-renaissance

PIENG!

Die groot mikrogolf-renaissance

David Chang is een van die wêreld se mees sigbare sjefs en toe hy tydens die grendeltydperk evangelies begin raak oor sy mikrogolfoond, was dit 'n teken dat die “verwarmer van die kombuis” in die kulinêre hoofstroom beland het. ANNELIESE BURGESS vertel meer oor hoe dié celebrity-kos-cowboy die mikrogolfoond weer cool gemaak het, en hoe hierdie trend nou ook in 'n plaaslike televisiereeks gesien kan word.

DAVID Chang is die stigter van die Momofuku-restaurantgroep in New York – waaronder een met twee Michelin-sterre. Maar sy beroemdste restaurant is waarskynlik die Momofuku Noodle Bar, 'n eenvoudige eetplek wat hy 2004, gestig het.

Chang is bekend vir sy wilde eksperimentele streep. Hy is 'n groot gees op die Amerikaanse kostoneel – uitgesproke en aweregs. 

Tydens die Groot Grendeltydperk het hy, soos vele sjefs oor die wêreld heen, sy kosavonture vanuit sy grendelkombuis met ons gedeel. Behalwe, Chang is min gespin oor estetika (sy kosprogram op Netflix se naam is Ugly Delicious (https://www.netflix.com/title/80170368)). ..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.