×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
BOEKBEDONNERD #35 | Is ons die laaste obsessief lesende geslag?

HOND SE GEDAGTES

BOEKBEDONNERD #35 | Is ons die laaste obsessief lesende geslag?

Ná ’n draai by Vrye Weekblad se boekefees op Stilbaai wonder DEBORAH STEINMAIR onwillekeurig of ons miskien die laaste geslag is wat so hopeloos boekbedonnerd sal wees. En sy skryf oor een van daardie boeke ‘wat ek naby my sal hou en oor en oor sal lees’.

EK het laas Saterdagoggend ’n vinnige draai gegooi by Vrye Weekblad se wonderbaarlike boekefees in Stilbaai. Ek kon nie lank bly nie, want ’n strandhuis vol familie van ver het gewag om my 60ste te vier.

Dis ’n rare en betowerende ervaring wanneer ’n skare lesers en skrywers onder een dak vergaar. In die Baptiste-kerksaal het die lug vibreer soos blaaie wat ritsel. Ek gaan nie eens die beroemdes opnoem wat opgedaag het nie – netnou laat ek iemand uit.

Op so ’n feestelike geleentheid wonder ek onwillekeurig: Is ons miskien die laaste geslag wat so hopeloos boekbedonnerd sal wees?..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X