'n Aptyt vir versoening

STANDPUNT

'n Aptyt vir versoening

Daar is een groot les wat ons by die mense van Rwanda kan leer, sê LESLIE VAN ROOI. In hierdie land aanvaar die mense dat hulle mekaar weer en weer in die oë moet kyk om doelbewus ’n ander toekoms in te gaan.

DIE wêreld is die afgelope naweek aangegryp deur verhale uit Rwanda. Vyf en twintig jaar gelede was hierdie land in die middel van ’n volksmoord wat, soos dit toe in sekere geledere gesien is, die finale antwoord vir die “Tutsi-probleem” moes bring.
Maar Rwanda se strate, 25 jaar na die volksmoord teen die Tutsi, vertel ’n ander storie...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X