Robert McBride, die onverwagse soldaat van waarheid

Die Zondo-kommissie

Robert McBride, die onverwagse soldaat van waarheid

Hy was eens die mees gehate man onder wit Suid-Afrikaners na 'n bomaanval op burgerlikes in 1986. Nie eens sy beste kamerade sou kon dink dat Robert McBride een van die laaste vestings teen staatskaping en korrupsie sou word nie, skryf PETA THORNYCROFT.

REGTER Raymond Zondo se kommissie van ondersoek na staatskaping sit in ‘n onmerkwaardige moderne kantoorgebou in Empireweg in Johannesburg. Dit is hier op die vierde vloer waar getuies die reputasies van gewese helde stukkie vir stukkie vernietig en Suid-Afrika se geskiedenis herskryf.
Die sinne is hoflik, die vrae en antwoorde is kalm, maar dit dwing diewe en bedrieërs om te bieg...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X