LESERSBRIEF | Kô lat ôs saam ongeregtigheid oopskryf

Ons moet vreesloos wees

LESERSBRIEF | Kô lat ôs saam ongeregtigheid oopskryf

Hoe Vrye Weekblad destyds erestatus op Robbeneiland gehad het

EK het Vrye Weekblad die eerste keer in 1988 in my sel in die Pollsmoor-gevangenis gelees tydens my en 14 ander van die Fighting Fifteen se verhoor vir terrorisme. Dit is teen groot risiko ingesmokkel deur ons ouers en eensgesinde bewaarders.
Dat Vrye Weekblad in dieselfde asem as die koerante SASPU National, South en Saamstaan deur die Fighting Fifteen as leeswaardig vir ons weeklikse “news analysis" geag is, spreek boekdele van sy bydrae tot die veerkragtigheid van Strydsafrikaans...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X