Tussen anargie en enorme potensiaal

ÁL MINDER JONGMENSE TREK HUL KRUISIE

Tussen anargie en enorme potensiaal

Studente is bitter negatief oor die toekoms wat op hulle en die land wag, blyk uit 'n onderhoud met 'n groep van hulle wat aan die Stellenbosch Universiteit (US) studeer. Praat hulle namens alle jong mense, wonder LESLIE VAN ROOI.


EERSTENS moet ons onsself afvra van wie ons praat as ons na die jeug verwys. Dink ons aan studente op ons universiteitskampusse? Of dink ons aan jong mense wie se kans op ʼn sterk (skool-)opvoedingsbasis en 'n vaste werk relatief skraal is?
Daar is nog vele ander moontlike groeperinge ook, elkeen met 'n ander uitkyk en huidige werklikheid. Dit is belangrik om hierdie uiteenlopende stemme te verstaan juis sodat ons onthou dat 'n “one size fits all”- benadering nie sinvol is nie...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X