<strong>Botoks vir my CV </strong>

#EK-OOK

Botoks vir my CV

Werkloos in haar kruietuin omdat haar ouderdom 'n nuwe generasie van hipster-CEO’s laat walg, skryf ANNELIZE VISSER oor hoekom jy haar maar tannie mag noem.

EK het jare lank vermoed dat ek eendag ’n befoeterde ou vrou gaan wees; ek het nogal uitgesien daarna. Ek het natuurlik nie geweet dat dit so gou gaan gebeur nie, of wat dit gaan wees wat my so befoeterd maak nie.

Tot op die dag toe ’n werkverskaffingsagent vra of ek nie eerder my ouderdom van my CV wou afhaal nie.

Dit was net mooi vier jaar nadat ek vanuit die kwynende drukmediawêreld ’n sywaartse sprong gemaak het na aanlyn modehandel. Die spoed en spanning en byna koelbloedige mededingendheid van e-handel het my soos 'n handskoen gepas – ek was nog altyd 'n bok vir daardie soort sports...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.