‘Ek word wakker met ’n vuurwapen in my gesig ...’

HUISROOF-NAGMERRIE

‘Ek word wakker met ’n vuurwapen in my gesig ...’

Sunday Times se assistentredakteur, PATRICK BULGER, herleef die oggend toe drie mans by sy huis ingebreek, hom met wapens gedreig, en rot en kaal besteel het.

  • 06 Desember 2019
  • Vrye Denker
  • 13 min om te lees
  • artikel 4 van 25
  • Patrick Bulger

“ONS wil jou nie doodmaak nie!" Die man met die grys tsotsi-mus het sy hand op my nek en druk my plat op die bed. Sy groot vuurwapen is op my kop gerig en ek is bewus van twee ander boewe wat die kamer binnekom, verby die glasskuifdeur wat ek vroeër vir Lucy die kat oopgelos het. 

Dis omtrent 07:30 en my hart klop byna hoorbaar terwyl Grys Mus en 'n kleiner man met 'n baard en 'n groen oorpak aan my vasbind – voete aanmekaar vas en my hande agter my rug vas.

Die ou met die oorpak is ook gewapen. Net 'n paar minute tevore was ek nog aan die slaap, maar nou is ek wawyd wakker, in 'n nagmerrie gedompel, en ek sukkel om te sluk terwyl ek die nare werklikheid van die situasie probeer aanvaar...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.