Kwarantynkatte en hondesoene: Dankie vir die diereliefde

TROOS

Kwarantynkatte en hondesoene: Dankie vir die diereliefde

Dis internasionale Wees-goed-vir-diere-week, maar eintlik is húlle goed vir óns, skryf nege dankbare troeteldier-eienaars oor die viervoetvriende wat hulle deur inperking help dra. Aan die woord is JEANI JOHNSON, ANNELIESE BURGESS, ADRI KOTZÉ, ELMARI POTGIETER, MADELEINE BARNARD, ELSABÉ BRITS, FRED PHEIFFER, MARGUERITE VAN WYK en MERWE WIESE. (Stuur 'n foto van jou eie trooshond of kwarantynkat na redaksie@vryeweekblad.com.)

Kaatjies van die Karoo

Ek het altyd gedink mense wat met hul troeteldiere praat, is ’n bietjie vreemd. Nie gepik-in-die-bol-vreemd nie, net weird. Maar meer hieroor later.

As iemand wie se man soms vir werk moet uitslaap en wat heeldag en aldag by my huis is (vir vryskutwerk, natuurlik, nie vir leeglê nie), het ek egter vroeg in ons huwelik begin werk aan projek Kom Ons Neem ’n Kat Aan. ..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X