Dis Helen Zille versus Piet Croucamp!

NOU WAAI DA VERE

Dis Helen Zille versus Piet Croucamp!

HELEN ZILLE sê PIET CROUCAMP se kritiek op die DA in verlede week se uitgawe van Vrye Weekblad kom neer op identiteitspolitiek en is beledigend vir swart Suid-Afrikaners. In sy repliek onderaan haar reaksie vra Croucamp hoe dit die afgelope week met die DA by die stembus gegaan het …

  • 13 November 2020
  • Vrye Denker
  • 13 min om te lees
  • artikel 6 van 30

HELEN ZILLE SKRYF:

PIET CROUCAMP het Suid-Afrika verlede week 'n groot guns bewys. In sy artikel “So vou die groot opposisie-hoop” het hy onbewustelik onthul wat die ware agenda is agter kommentators se eindelose aanslag teen 'n DA wat weer sy ruggraat terug het.

As jy bereid is om jou neus toe te druk terwyl jy waad deur die persoonlike beledigings wat soos 'n los stoelgang uit Croucamp se pen vloei, sal jy uiteindelik die volgende sin raaklees: “Raak tuis in Afrika, want die DA se ooglopende koloniale versugtinge is 'n genetiese afwyking, nie die norm nie.”..

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.