×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Fore! Dis afslaantyd vir die Trumpioteek

PLAASLIKE MEISIE PRESTEER IN DIE BUITELAND

Fore! Dis afslaantyd vir die Trumpioteek

Terwyl Donald J. Trump se yl sonnetjie soos ’n karmosynrooi diskobal huiwerig begin wegsak agter die stowwerige horison van die Amerikaanse politieke landskap, onthul C. LOUISE KORTENHOVEN haar deelname aan ’n majestueuse projek.

WAAROM, vra ’n kollega hier in die departement djenderstudies aan ons universiteit anderdag in die teekamer, weier sommige mense om toe te gee dat Donald Trump ook ’n paar positiewe dinge reggekry het?

Dit was nie die eerste keer dat dié soort vraag in ons geledere opduik nie, en soos gewoonlik was daar ’n heftige argument oor die onderwerp. Dr. Eckhardt Spies het dadelik uitgewys dat werkloosheid onder “swart en Hispaniese Amerikaners”, soos hy dit gestel het, onder Trump die laagste in die geskiedenis was.

Dr. Spies moes oomblikke later toegee dat die bron vir sy aanspraak dieselfde webwerf is wat onlangs berig het dat FW de Klerk tot Islam bekeer is en R30 miljoen vir ’n moskee op Potchefstroom geskenk het, en dat ons dit dus nie ernstig hoef op te neem nie...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

Speech Bubbles

Om kommentaar te lewer op hierdie artikel, registreer (dis vinnig en gratis) of meld aan.

Lees eers ons Kommentaarbeleid voor jy kommentaar lewer.

Alle kommentaar moet ons kommentaarreëls volg.
X