Verstommende diversiteit in die wêreld van die anti-vaxxers

SPUIT KOM SOMS TE LAAT

Verstommende diversiteit in die wêreld van die anti-vaxxers

In die geledere van die corona-komplotsotte word enige fantasie werklikheid sodra dit deur jou politieke vyand bevraagteken word, skryf TOM EATON.

VERLEDE week het ek iemand ontmoet wat op 'n vreeslike geheim sit. Sy lewensmaat weet, maar sy vriende nie. Wat sou gebeur as hulle uitvind? Hy het sy kop geskud, hy kon homself nie eens die skande indink nie. Sy vreeslike geheim? Hy is ingeënt.  

Sedert sy bisarre bekentenis het ek gaan rondkrap op plekke op sosiale media wat ek gewoonlik vermy om die wêreld waarin 'n mens verstoot word as jy 'n verantwoordellike grootmens is te probeer verstaan (of minstens om ondersoek in te stel daarna). En ek moet sê, ek het 'n wêreld van verstommende diversiteit daar gevind. 

As jy deur die Facebook- en Twitterblaaie soek van die mense wat nie ingeënt wil word nie en van die passievolle anti-vaxxers, kom jy af op baie ryk wit mans wat wil hê die Kaap moet afstig, én op jong swart vroue wat passievolle ondersteuners van radikale ekonomiese transformasie (RET) is.  ..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X