Hell hath no fury, Piet?

BELEGGINGSTWEESTRYD

Hell hath no fury, Piet?

Is dit dalk suur druiwe wat Piet Croucamp so gal teenoor hom laat afgaan, wonder MAGNUS HEYSTEK en verduidelik sy beleggingskeuses.

  • 20 Mei 2022
  • Vrye Denker
  • 11 min om te lees
  • artikel 4 van 29
  • Magnus Heystek

DIT lyk my die Vrye Weekblad-rubriekskrywer Piet Croucamp het dit sy lewenstaak gemaak om my skrywes, kommentaar en uitsprake tot in die fynste besonderhede na te speur en my dan met mening en wrewel aan te vat, soos ek voorheen in kommentaar probeer uitwys het.

Sy jongste skrywes (https://www.vryeweekblad.com/nuus-en-politiek/2022-05-13-voorspellings-oor-afsterwe-van-sa-ekonomie-is-erg-oordrewe/) oor my getuig weer eens van hierdie veldtog. Dit grens aan ’n vendetta.  

Ek het Piet nog net een keer “ontmoet”, in die sin dat ek in 2016 saam met hom en Ryk van Niekerk van Moneyweb aan ’n kykNET-gesprek deelgeneem het...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.