Die onvermydelike gang van ’n ANC wat in vlamme opgaan en gate stop

DIE SONGOD CYRIL

Die onvermydelike gang van ’n ANC wat in vlamme opgaan en gate stop

Die selfvoldane gesigte van die slaggat-besigtigingsgeselskap is wat gebeur wanneer 'n bietjie nat teer op die grond net so indrukwekkend is vir jou en jou hopelose koterie nikswetendes as 'n nuwe piramide wat deur 'n farao besigtig word, skryf TOM EATON.

BAIE jare gelede was ek die spookskrywer vir ’n boek vir ’n heldersiende medium wat, soos ons later uitgevind het, om een of ander rede nie kon voorspel hoe vreeslik min van die boeke verkoop sou word nie. 

Dit was ’n lekker werksverhouding. Sy het visioene gehad, maar was vreeslik sjarmant, wat beteken het sy het nie net baie goed met my oor die weg gekom nie, maar ook met al die onsigbare dooies wat op ons sessies ingesit het.

Ek het die proses gerusstellend bekend gevind. Ek was in daardie tyd ’n sportskrywer en dus heeltemal gewoond daaraan om met mense wat nie heeltemal teenwoordig is nie te gesels, of om voorspellings te maak wat nie waar word nie en dit dan te verduidelik op ’n manier wat dit laat klink of ek eintlik heeltyd reg was. ..

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.