Game of Thrones: Tolkien met tande

O, DIE ONTNUGTERING

Game of Thrones: Tolkien met tande

Game of Thrones was die hartverskeurendste, opwindendste reis wat hy tot nóg toe op sy rusbank onderneem het, sê DANIE MARAIS. Dit was meer as net ’n storie, en dis hoekom hy en miljoene ander kykers waarskynlik nog jare oor dié reeks, en veral die laaste seisoen, sal tob. Hier is sy objektiewe, en minder objektiewe, mening oor die impak van hierdie absolute fenomeen.

“DIS soos Lord of the Rings – met baie seks,” het my vriendin Anél du Toit gesê toe sy my die eerste twee seisoene van Game of Thrones soos dwelms in die hand druk. Toe ek met dié storie by die huis aankom, het Carine gesê: “Nee, ek is nie lus vir fantasy nie.” Sy’t egter lusteloos ingewillig om te probeer en ná twee episodes was omkeer nooit weer vir een van ons ’n opsie nie...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X