David Kramer se onsterflike passie vir musiekteater

HEELTYD BESIG OM TE LEER

David Kramer se onsterflike passie vir musiekteater

Dis meer as drie dekades sedert David Kramer min of meer permanent sy rooi vellies uitgetrek het en sy ware nering – die musiekteater – met sy hele wese omarm het. MADELEINE BARNARD het op 'n reënerige Kaapse dag in Seepunt met hom gaan gesels.
DIT het die kombinasie van verskeie kreatiewe dissiplines uit sy kinderjare geverg om David Kramer te help om sy uiters unieke stem te vind: Sy liefde vir gedigte skryf as jong seun. Sy kunsklasse twee keer per week in sy tuisdorp, Worcester. Die kitaar, wat hy homself leer speel het op 11-jarige ouderdom...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X