Chase Rhys se klankbaan vir Kinnes

SKRYWERS EN MUSIEK

Chase Rhys se klankbaan vir Kinnes

CHASE RHYS, wie se boek Kinnes aan hom die Adam en Rosalie Small-prys vir debuutskrywers besorg het, deel vyf songs met Danie Marais in Skrywers en Musiek, wat Donderdae op RSG uitgesaai word. Harry Kalmer, wat die reeks sou aanbied, moes hom om gesondheidsredes onttrek. Die reeks word aan hom opgedra.

‘Summertime’ – DJ Jazzy Jeff and The Fresh Prince

Kinnes, bladsy 12

Anwaar: “... die wit vrou staar my nog once. Ek sê virrie manne: Act natural. Os doen niks vekeerd nie. Dies ôsse plek. Ek lip-sync mettie Will Smith number wat ytie kar speel: ‘Summer, summer, summertime ...’ Ek gan nog lekke met my nekkie oppie beat.”..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X