Chase Rhys se klankbaan vir Kinnes

SKRYWERS EN MUSIEK

Chase Rhys se klankbaan vir Kinnes

CHASE RHYS, wie se boek Kinnes aan hom die Adam en Rosalie Small-prys vir debuutskrywers besorg het, deel vyf songs met Danie Marais in Skrywers en Musiek, wat Donderdae op RSG uitgesaai word. Harry Kalmer, wat die reeks sou aanbied, moes hom om gesondheidsredes onttrek. Die reeks word aan hom opgedra.

  • 19 Julie 2019
  • Mense & Kultuur
  • 4 min om te lees
  • artikel 19 van 25
  • Chase Rhys

‘Summertime’ – DJ Jazzy Jeff and The Fresh Prince

Kinnes, bladsy 12

Anwaar: “... die wit vrou staar my nog once. Ek sê virrie manne: Act natural. Os doen niks vekeerd nie. Dies ôsse plek. Ek lip-sync mettie Will Smith number wat ytie kar speel: ‘Summer, summer, summertime ...’ Ek gan nog lekke met my nekkie oppie beat.”..

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.