Ndlovu-jeugkoor gee Suid-Afrika hoop

SPROKIESVERHAAL

Ndlovu-jeugkoor gee Suid-Afrika hoop

Môre-oggend om twee-uur ons tyd sing die Ndlovu-jeugkoor in die eindronde van ‘America’s Got Talent’ en koor-koors loop hoog onder Suid-Afrikaners wat al weke lank met groot trots hul vordering van sukses tot sukses volg. MADELEINE BARNARD het gaan uitvind wat die storie agter die glorie van hierdie groep jong sangers van Limpopo is.

VAN die oomblik wat 'n groep jong Suid-Afrikaners met blink gesigte en groot glimlagte een van die beroemdste verhoë in die wêreld bestyg het, volg hul landgenote ademloos hul segetog soos hulle hul pad na die eindronde van die gewildste talentkompetisie ter wêreld oopgesing het.

Die Ndlovu-jeugkoor is hard besig met laaste repetisies en voorbereiding vir hul optrede in die eindstryd van America’s Got Talent (AGT). Wanneer hulle op Dinsdag 17 September - laatmiddag in Los Angeles en 2vm Woensdag - op die verhoog verskyn om te sing, gaan hulle 'n hele land agter hulle. Sedert hul eerste oudisie, waar die lewendige Sandile Majola die gehoor met ’n luide “Hello, America!” bekoor het, het hulle sommer ook 'n groot deel van die res van die wêreld aan hul kant.

In 'n tyd waar baie spansportliefhebbers regskuif vir die afskop van die Rugbywêreldbeker-toernooi in Japan, is musiek- en koorliefhebbers reeds hees geskree vir hierdie groep lieflike jongmense...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X