×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Nóú gaan ons fliek

KYKGIDS

Nóú gaan ons fliek

Wat toegang tot vermaak betref, was daar nog nooit ’n beter tyd as nou om vir 21 dae tot jou huis ingeperk te word nie. Fliekteaters is toe, TV-kyk is oudmodies en duur, maar verskeie stroomdienste verskaf ’n oorvloed kykstof om jou tydens die grendelstaat besig te hou. FLORIS GROENEWALD is jou gids.

Wat jy eenvoudig móét sien

Dit gons op die oomblik oor Netflix se Tiger King: Murder, Mayhem and Madness, ’n dokumentêre misdaadreeks oor Joe Exotic, ’n eksentrieke dieretuin-eienaar en tierteler, die diereregte-aktiviste wat hom teenstaan, en hoe Joe in die tronk beland. 

Trials of Gabriel Fernandez is ook ’n ware-misdaad-dokkiereeks oor ’n kindermishandelingsaak. Dit is dus dalk nie gemaklike kykstof vir almal nie, maar ’n spannende vertelling wat jou op die punt van jou stoel sal hou...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X