Agt kort kortverhale vir Kersfees

FEESVERHALE

Agt kort kortverhale vir Kersfees

Die Vrye Weekblad-kortverhaalskrywer EMMIE BEDEKER het onlangs vir ons ’n storie met ’n Kerstema aangebied. Toe nooi ons ander skrywers wie se werk vanjaar in ons kortverhaaluitdaging verskyn het om saam te skryf. Geniet hierdie kort kort stories deur KATE BESTER, MARINA EILERS, MARINDA KOLEV, MARIJKE COONAERT, LORAINE STANDER, MARUANDA WYNNE , CHRISTO LOMBAARD en Emmie, natuurlik.

Geel kaart

Deur Kate Bester

DIE rivier hier voor hom het hy so lief soos ’n man lief is vir dagbreek of sy rooiwyn. Hier het hy sedert sy kinderjare vet visse uitgetrek, kabeljou, knorhaan, rooiroman. Veral van die jetty af by die mond...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.