PORTRETTE | As ek Corona kry, wat wôd van hulle?

MY SENUWIES IS KLAA

PORTRETTE | As ek Corona kry, wat wôd van hulle?

Die digters RONELDA S. KAMFER en NATHAN TRANTRAAL stel 'n portretreeks saam wat vertel hoe gewone mense met die pandemie slaags is. Nathan is die illustreerder; Ronelda vertel die stories. Die tweede aflewering gaan oor mense se besorgdheid oor mekaar.

  • 22 Januarie 2021
  • Mense & Kultuur
  • 1 min om te lees
  • artikel 8 van 27
  • Ronelda S Kamfer en Nathan Trantraal

2. Hysmense

Dylan Williams, 19 jaar oud, eerstejaar-student 

Ek is net bly ek het die jaar klaar gemaak. Isolasie is tough op ’n mens se mental health. Veral so ver van die huis af. Ek kon met die vakansie huis toe gaan, maar ek was te bang ek maak dalk ontwetend my ouers siek...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.