Boekbedonnerd nr. 23 | ’n Fantastiese nuwe krimi, hyg en ril...

LEES, HYG EN SWYMEL

Boekbedonnerd nr. 23 | ’n Fantastiese nuwe krimi, hyg en ril in Afrikaans, en die binnekant van ’n Scriptorium

Van die beste sekstonele in Afrikaans (en 'n boek wat wenkbroue wil laat lig) tot die resep vir 'n topverkoper. Gooi by 'n skeut Bookerprys, 'n internasionale leeslys en 'n krimi wat werk. DEBORAH STEINMAIR en ELNA VAN DER MERWE het gekook in die Boekbedonnerd-kombuis.

  • 30 Julie 2021
  • Mense & Kultuur
  • 21 min om te lees
  • artikel 7 van 28
  • Deborah Steinmair en Elna van der Merwe

Gestroop. Stylvol. Betowerend.

Daar’s ’n nuwe kind in die buurt van Afrikaanse krimi’s en sy roman is betowerend, skryf DEBORAH STEINMAIR.

Ek het Gerhard Greyvensteyn dekades gelede in die gange van die Media24-gebou opgemerk met sy donker, bonkige brilglase – lank voor Etienne van Heerden en Marita van der Vyver dit gedra het. Later is hy China toe en ek het hom op Facebook gevolg. Sy kunstige kosfoto’s is soos gestileerde stillewes, van heilsame, vegetariese en piss-cool disse soos Bulgaarse joghurt met kiwi’s en quinoa. Ek was oortuig dat iemand met so ’n oog vir tekstuur, struktuur en komposisie ’n betowerende roman sal kan weef. Oosters en gestroop. Stylvol...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.