Boekbedonnerd nr. 23 | ’n Fantastiese nuwe krimi, hyg en ril in ...

LEES, HYG EN SWYMEL

Boekbedonnerd nr. 23 | ’n Fantastiese nuwe krimi, hyg en ril in Afrikaans, en die binnekant van ’n Scriptorium

Van die beste sekstonele in Afrikaans (en 'n boek wat wenkbroue wil laat lig) tot die resep vir 'n topverkoper. Gooi by 'n skeut Bookerprys, 'n internasionale leeslys en 'n krimi wat werk. DEBORAH STEINMAIR en ELNA VAN DER MERWE het gekook in die Boekbedonnerd-kombuis.

  • 30 Julie 2021
  • Mense & Kultuur
  • 21 min om te lees
  • Deborah Steinmair en Elna van der Merwe

Gestroop. Stylvol. Betowerend.

Daar’s ’n nuwe kind in die buurt van Afrikaanse krimi’s en sy roman is betowerend, skryf DEBORAH STEINMAIR.

Ek het Gerhard Greyvensteyn dekades gelede in die gange van die Media24-gebou opgemerk met sy donker, bonkige brilglase – lank voor Etienne van Heerden en Marita van der Vyver dit gedra het. Later is hy China toe en ek het hom op Facebook gevolg. Sy kunstige kosfoto’s is soos gestileerde stillewes, van heilsame, vegetariese en piss-cool disse soos Bulgaarse joghurt met kiwi’s en quinoa. Ek was oortuig dat iemand met so ’n oog vir tekstuur, struktuur en komposisie ’n betowerende roman sal kan weef. Oosters en gestroop. Stylvol...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X