BOEKBEDONNERD | Ons 13 beste (Engelse) boeke van die jaar!

LEKKER LEES

BOEKBEDONNERD | Ons 13 beste (Engelse) boeke van die jaar!

Hier is ons 13 lekkerste Engelse boeke wat ons in 2021 in Engels gelees het. Sommige is ou gunstelinge. Die meeste het hulle debuut hierdie jaar gemaak. Elkeen het 'n ereplek op die Vrye Weekblad-boekrak. Saamgestel deur DEBORAH STEINMAIR.

The Dictionary of Lost Words deur Pip Williams

Hierdie blink debuut is ’n boek waaroor ’n mens wil streel, wat ’n mens weer en weer wil oopslaan soos ’n woordeboek en naby jou kopkussing wil hou. Ek het ál stadiger gelees soos ek my verkneukel in die toorkrag van woorde. Die roman begin in 1886. Die hoofkarakter, Esme, se ma is met haar geboorte dood en sy word in die Scriptorium groot – ’n skuur op die werf van dr. James Murray, die redakteur van die eerste Oxford English Dictionary. Haar pa is ’n medewerker. Sy speel onder die tafel met afvalpapiertjies en raak lewenslank verlief op woorde.

Waar en hoeveel? Uitgegee deur Penguin Random House. Dit kos R189 by Takealot (https://www.takealot.com/dictionary-of-lost-words/PLID71835238?gclid=Cj0KCQiAtJeNBhCVARIsANJUJ2HyRJWrJ-H-E5rcRlweD5OaIoWMSUwRKAx8_pBzWEhQRbsfvhOXeWgaAsH5EALw_wcB&gclsrc=aw.ds)...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Vrye Weekblad het op 1 Oktober 2022 geskuif van Arena Holdings na die Nuwe Vrye Weekblad Mediagroep. Dit beteken dat ons jou asseblief moet vra om weer ’n lesersprofiel te skep.

Dít sal jou vir Oktober, wat C. Louis Leipoldt nie verniet “die mooiste, mooiste maand” genoem het nie, toegang gee tot alle artikels wat in dié maand gepubliseer is.

Ons hoop dit gee Arena genoeg tyd om alle uitstaande subskripsiegelde aan huidige intekenare uit te betaal.

Van 1 Januarie 2023 sal jy 'n subskripsie uitneem. Maar vir nou is alles mahala! Geniet dit. En dankie dat jy weer met ons is!

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.