BOEKBEDONNERD | Ons 13 beste (Engelse) boeke van die jaar!

LEKKER LEES

BOEKBEDONNERD | Ons 13 beste (Engelse) boeke van die jaar!

Hier is ons 13 lekkerste Engelse boeke wat ons in 2021 in Engels gelees het. Sommige is ou gunstelinge. Die meeste het hulle debuut hierdie jaar gemaak. Elkeen het 'n ereplek op die Vrye Weekblad-boekrak. Saamgestel deur DEBORAH STEINMAIR.

The Dictionary of Lost Words deur Pip Williams

Hierdie blink debuut is ’n boek waaroor ’n mens wil streel, wat ’n mens weer en weer wil oopslaan soos ’n woordeboek en naby jou kopkussing wil hou. Ek het ál stadiger gelees soos ek my verkneukel in die toorkrag van woorde. Die roman begin in 1886. Die hoofkarakter, Esme, se ma is met haar geboorte dood en sy word in die Scriptorium groot – ’n skuur op die werf van dr. James Murray, die redakteur van die eerste Oxford English Dictionary. Haar pa is ’n medewerker. Sy speel onder die tafel met afvalpapiertjies en raak lewenslank verlief op woorde.

Waar en hoeveel? Uitgegee deur Penguin Random House. Dit kos R189 by Takealot (https://www.takealot.com/dictionary-of-lost-words/PLID71835238?gclid=Cj0KCQiAtJeNBhCVARIsANJUJ2HyRJWrJ-H-E5rcRlweD5OaIoWMSUwRKAx8_pBzWEhQRbsfvhOXeWgaAsH5EALw_wcB&gclsrc=aw.ds)...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.