Ja, daar is lewe ná Die Laan

LIEFDE EN RESPEK

Ja, daar is lewe ná Die Laan

Vinette Ebrahim was vir meer as 19 jaar Charmaine in 7de Laan. Toe haar kontrak tot haar skok nie hernu word nie, het sy allesbehalwe in sak en as gaan sit. Sy is trouens besiger as ooit tevore, skryf ILZA ROGGEBAND.

DIT kon nie anders nie en nee, daar is niks anders wat sy wou doen nie.

“My pa, Carter, was in die laat 1950’s en vroeë 1960’s deel van die Cape Peninsula Players,” vertel Vinette Ebrahim. “Hy was ’n onderwyser, maar die teater was sy groot liefde. Hy was nie net ’n verhoogbestuurder nie, maar ook ’n vervaardiger. Vir my was die grootste vreugde om tussen die kostuums en die dekor te staan en dit net in te asem. Dít is waar my groot liefde vir die teater vandaan kom.”

Ná skool het sy ingeval by die Space-teater in Kaapstad waar onder andere Yvonne Bryceland haar onder hande geneem het. Verskeie teaterproduksies het gevolg en in 1989 kry sy haar eerste rol in ’n TV-reeks: Fanny Bees in Barney Barnato. Rolle in Die Sonkring II en The Syndicate volg en in 2000 is sy as Jamaima Killian te sien in die trefferreeks Soutmansland...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.