Om radikaal te rus is jou reg

SLAAP, ’N WONDERSOETE DING

Om radikaal te rus is jou reg

Om te rus is om weerstand te bied teen ’n kapitalistiese bestel wat daarop uit is om ons dood te maak, meen MERCY KANNEMEYER, wat gedurende die Covid-19-pandemie geleer het om net weer stil te raak en oukei te wees daarmee.

SLAAP, geliefde.

Die afgelope twee jaar het sy tol van menige van ons geëis. Die pandemie, verlies, onsekerheid en gebrek aan hoop het op verskillende maniere aan ons elkeen se deur kom klop. Maar moenie worrie nie, Leser, hierdie is nie ’n klaaglied oor hoe sleg dinge gaan nie. Glo my, ek is net so moeg daarvoor.

As jy twee en ’n half jaar gelede vir my gesê het dat ek vir ’n hele ruk nie teater gaan maak nie, nie my vriende of familie gaan kan sien nie, my eerste grootmenswerk via Zoom gaan hê, en terug in my ouerhuis moet intrek, sou ek in jou gesig gelag het. Dit klink net te onrealisties...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.