Daar’s niks wat ’n groter toelae en ’n bietjie meer skuld nie ...

VOLGEHOUE INKREMENTELE UITEENLOPING VAN VERWAGTINGE

Daar’s niks wat ’n groter toelae en ’n bietjie meer skuld nie kan regmaak nie

As deel van haar departement se korporatiewe maatskaplike verantwoordelikhede het C. LOUISE KORTENHOVEN ’n raadgewende diens begin vir lede van die gemeenskap wat met kwelvrae worstel. Vandag deel sy van die vrae en haar antwoorde daarop.

JV van U. skryf: Ek besit ’n klein onderneming wat rolstoele uitverhuur vir gebruik deur die bejaardes van ons nedersetting in landelike KwaZulu-Natal terwyl hulle namens hulle kleinkinders in die ry wag vir hulle Sassa-uitbetalings. Nadat ons gemeenskap ook onlangs onder die vloede deurgeloop het, het ek ’n kans gevat en ’n tender by die provinsiale departement van onderwys ingedien vir die verskaffing van 20 jet skis wat passasiers kan dra om kinders by hulle skole te kry. Tot my verbasing is die tender aan my toegestaan, maar ek sukkel nou vreeslik om die genoemde toerusting iewers in die hande te kry. Kan jy dalk help?

Beste JV

My raad aan entrepreneurs is altyd om eers doodseker te maak dat hulle wel die produk kan lewer voordat hulle tender, maar ek verstaan ook dat dit in 'n mededingende omgewing nie altyd moontlik is nie. Wie nie waag nie, kan nie wen nie!..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.