BOEKBEDONNERD nr. 40 | Morsige moord, sondes van die vaders,...

LEESGENOT

BOEKBEDONNERD nr. 40 | Morsige moord, sondes van die vaders, gierige gangsters, en ’n countryprinses

Wat dis DEBORAH STEINMAIR op vir hierdie week se Boekbedonnerd-stapel? Naelbyt-misdaadfiksie in Afrikaans deur Christelle van Rooyen-Wessels en in Engels deur Mike Nicol, 'n plaasroman deur Jan van Tonder, en 'n verrassing met onder andere Dolly Parton!

Om beter te kan moor deur Christelle van Rooyen-Wessels

Hierdie boek is een van ’n reeks. Ek het nie die voriges (Adder en Brandman) gelees nie, maar dis duidelik dat die karakters en hul agterstories reeds gevestig is. Tog kan ’n mens moeiteloos by hierdie stasie op die trein klim. Dis naelbyt-misdaadfiksie.

’n Tweedegeslag-reeksmoordenaar, David Francke, slenter rond en saai verwoesting – ’n aantreklike, sjarmante psigopaat. Sy ma, Klara, is ’n emosionele wrak wat eers deur haar man en toe haar seun geteister en gemartel is. Sy woon nou in Amerika met ’n nuwe man en kind, maar keer terug Suid-Afrika toe wanneer sy hoor haar seun het uit aanhouding ontsnap...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.