POLITIEKELOSE NOTABOEK | Miami Dice, die Ruiter van Nashville...

DIE WEEK SE ANDER DINGE

POLITIEKELOSE NOTABOEK | Miami Dice, die Ruiter van Nashville en ’n hella spicy advertensie

In hierdie week se Klein Saterdag-notaboek deel die span interessante brokkies oor alles en nog wat. Die enigste voorbehoud is dat dit niks met die politiek uit te waai mag hê nie. Deur ANNELIESE BURGESS, HANLIE GOUWS, WILLEM KEMPEN en ADRI KOTZÉ.

Miami Dice, Baby!

Sondag se eerste F1-GP op die Miami Autodrome in Florida sal eerder onthou word vir al die sideshows en razzmatazz as vir volspoed-aksie om die baan.

’n Mens kan die Amerikaners vergewe vir dinge soos die bote wat geparkeer was op die fake water op wat eens die parkeerterrein van die Miami Dolphins se Hard Rock Stadium was, maar nie vir die swak gehalte van die baanoppervlak nie. Dit was ook ’n bietjie vreemd dat Verstappen, Leclerc en Sainz ná die wedren deur Jon en Poncherello van CHiPs na die podium begelei is, hoewel nie so erg soos toe elkeen van die drie deur die onderhoudvoerder as “Baby” aangespreek is nie...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.