KLEIN SATERDAG | Jorts die gemmerkat, SA adel in Londen-hof,...

DINGE WAT NIE POLITIEK IS NIE

KLEIN SATERDAG | Jorts die gemmerkat, SA adel in Londen-hof, en slim vissies

Gemmerkatte maak HANLIE GOUWS gelukkig, ADRI KOTZÉ vertel van die Wagatha Christie-regter se Suid-Afrikaanse konneksie, WILLEM KEMPEN vertel oor opleibare goudvisse, en ANNELIESE BURGESS kyk na hoe Covid toerisme verander het.

Een vreeslik sosiale gemmerkat

Daar is min dinge wat my so gelukkig maak soos 'n oranje kat. En naas my eie is Jorts beslis die heel oulikste, al ken ek hom net van Twitter af.

Laat verlede jaar het ek 'n tweet raakgesien oor u/throwawayorangecat (https://www.reddit.com/r/AmItheAsshole/comments/rfwgmc/aita_for_perpetuating_ethnic_stereotypes_about/) se geding rondom die nuwe kantoorkat, Jorts. Jorts die gemmerkat is so effens traag van begrip, maar baie, baie cute en hy sukkel met goed soos hoe om homself te was, hoe om nie in die asblik vas te sit nie en hoe om homself nie uit te sluit nie. Jean, die ouer, slimmer skilderkat, probeer hom leer, maar daar is Jorts kop onderstebo in die asblik of sit hy vas in die kas en die skrywer van die AITA-stuk maak planne om die lewe vir Jorts makliker te maak...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.