KLEIN SATERDAG | Van granfluencers tot seksistiese parasiete,...

IN ANDER NUUS ...

KLEIN SATERDAG | Van granfluencers tot seksistiese parasiete, ’n taalpaal, en zzz

Hier is die nuutste aflewering van ons gewilde middel-van-die-week-notaboek oor alles en nog wat (solank dit nie politiek is nie). ADRI KOTZÉ oor Baddiewinkle en en ander granfluencers, ANNELIESE BURGESS oor 'n nuwe slaapstudie en HANLIE GOUWS oor 'n film vol vreugde.

Virale roem vir ouma en oupa 

Baddiewinkle vat, soos haar naam aandui, geen kaf nie. Sy is 92 en 'n internetsensasie. Haar slagspreuk, “Stealing your man since 1928", is so gewild dat tieners en jong mense dit nadoen. 

Op Instagram, waar 3.3 miljoen mense onder wie Miley Cyrus en Rihanna haar volg, plaas Baddiewinkle foto's van haarself in helder oranje of pienk of elektriese blou lateks (laasgenoemde vir haar eksman se begrafnis), bikini's, korsette, lycra, fop-pels, vere-boas en glinsterhoede. Sy pimp haar elektriese bromponie, prul vir die kamera in afkap-sportmotors en dra skelpienk lipstiffie en byderwetse brilrame. Haar alomteenwoordige kierie is beplak van die blinkers...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.