The Great Escape

VAN PAROW NA SHUTTLEWORTH

The Great Escape

Om haar kinders te red van ’n verfynde stadsopvoeding doen LAUREEN ROSSOUW in die 80’s die Groot Trek na die voorstede. Sy word tot haar groot blydskap tannie Laureen en sy leer decant haar wyn in ’n vrugtesapboks vir die lang sit langs sportvelde.

AS ek aan die 1980’s dink, moet ek na foto-albums kyk om te onthou hoe dit was.

Op elke foto staan ek in dieselfde rooi skirt en rooi skoene. En op elke foto is ek saam met ’n kind. Ons lyk nie eens of ons bymekaar pas nie. Die kind is opgedress en ek lyk soos die oppasser. My man feature nêrens nie.

Dis hoe dit was. Ons is die loser-ouers van die millenniërkinders (1981-1996) wat elke wakker oomblik van elke dag aan hulle opvoeding gewy het. Hulle is bestudeer, geanaliseer, gemonitor, aangemoedig, geprys en beloon. Ons kon skaars oorleef...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.