×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Diefstal in Struifkoekvallei

ALLE VARKIES OP 'N HOK

Diefstal in Struifkoekvallei

Helder oordag word DOMINIQUE BOTHA se geërfde juwele onder haar matras uitgesteel. In hul soektog na die dief lei haar voorman haar op onbekende weë.

EK vra verniet dat mense my op my naam noem, want hier op Fransplaas in Struifkoekvallei is ek “Mevrou” en ons gesin “Die Regering”. Geen regwysing gaan ons plaasvoorman – lekepreker en hoofjakkals-onder-die-hoenderbewaarders – Awie Arends van iets anders oortuig nie. Ek is sy mêrrim en hy is my baas, en saam is ons mekaar se Klaas. 

’n Huislose gedig

Awie het langs my kom staan en verslae na die chaos in my kamer gestaar. Die diewe moes onderdeur die heining gekom het en toe by die voordeur in wat altyd oopstaan. Bygesê op my aandrang, ingeval die bokmakieries wil inloer of ’n huislose gedig ... en nou dit: Die stoffasie is uit die matras geskeur. Die bedkassies lê omgedolwe. Daar is ontlasting op die tapyt. Sommer so in die middel van die dag...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

Speech Bubbles

Om kommentaar te lewer op hierdie artikel, registreer (dis vinnig en gratis) of meld aan.

Lees eers ons Kommentaarbeleid voor jy kommentaar lewer.

Alle kommentaar moet ons kommentaarreëls volg.
X