Die lied van jong Suid-Afrika

Lipstick aan die vark

Die lied van jong Suid-Afrika

Dinge lyk nie goed vir die land nie. Sal die hoopvalles die gatvolles kan oortuig, vra MERCY KANNEMEYER, 'n millenniër op 'n ontdekkingsreis. Sy is gebore in dieselfde jaar waarin die ou Vrye Weekblad gesneuwel het.


LIEWE leser, vergun my die geleentheid om myself (amper nes Breyten) voor te stel. Ek is Mercy Kannemeyer, ek is tans besig met my meestersgraad in drama aan die Universiteit Stellenbosch en ek is amper 25 jaar oud. Dis die ouderdom wat my en my portuurgroep deel van die sogenaamde nuwe generasie maak...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X