Moenie val vir die aas van die Meester van Chaos, Donald Trump, ...

Meer as net Trump

Moenie val vir die aas van die Meester van Chaos, Donald Trump, nie

Die Demokratiese Party kan nie die komende presidentsverkiesing net oor Trump, sy karakter of sy optrede as president maak nie. As hulle dit regkry, het hulle ’n kans, skryf MICHELINE TUSENIUS, ’n Suid-Afrikaner wat deesdae in Washington, DC, woon.

Die meeste Amerikaners het nooit vir Donald Trump as president gesteun nie. Daarom het die Demokrate ’n dekselse goeie kans om volgende jaar se belangrike presidentsverkiesing te wen.Hulle moet die mees verkiesbare kandidaat benoem, en ’n aanloklike beleidsverklaring vir November 2020 opstel; hulle kan eenvoudig nie die kans deur hulle vingers laat glip om van Trump ’n eentermynpresident te maak nie...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X