Kaapse treine: Dis spoorlog! So waarom rol geen koppe nie?

SPOORLOOS

Kaapse treine: Dis spoorlog! So waarom rol geen koppe nie?

Sedert Oktober 2015 is 56 treinwaens met ’n gesamentlike waarde van sowat R636 miljoen in groter Kaapstad uitgebrand. SONJA CARSTENS, adjunk-hoofsekretaris van die United National Transport Union, werp lig op moontlike motiewe vir die aanvalle.OP 22 April is ’n hawelose man van Khayelitsha, Thobela Xoseni (30), in hegtenis geneem 'n dag nadat treinwaens nogmaals op Kaapstad se stasie aan die brand gesteek is. Hy is op albei dae deur Ernest Hendriks, Metrorail se streekbestuurder vir veiligheid in die Wes-Kaap, op sekuriteitskameras gewaar. Hendriks het hom persoonlik gaan arresteer...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Registreer gratis om voort te gaan. As jy reeds geregistreer het, meld aan hieronder.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X