BROLLOKS & BITTERGAL | Rugbykyk deur die bure se venster, ...

Politieke skinderstories

BROLLOKS & BITTERGAL | Rugbykyk deur die bure se venster, Oberstormführer Andile en Lynne Brownnose

Ons twee bitterbekke het baie gehad om oor opgewonde te raak dié week...

Rugby-kyk sonder 'n skottel

DIE verkope van verkykers in die noordelike provinsies het die laaste week skerp toegeneem. Voëlkykklubs sê hulle ledetalle het nie onverwags toegeneem nie. Elementêr, my liewe Watson, dis die aanhangers van Steve Hofmeyr wat in ‘n oomblik van oorentoesiasme, waarskynlik aangevuur deur Klipdrift, hul DSTV-skottels van die dak geruk en op die braai gegooi het wat nou verkykers koop – om die naweek se groot stryd tussen die Bulle en die Crusaders van hul voorstoep af op die buurman se televisie te kan volg met radiokommentaar van RSG...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Registreer gratis om voort te gaan. As jy reeds geregistreer het, meld aan hieronder.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X