Quo vadis, DA?

KRUISPAD

Quo vadis, DA?

... oftewel, die pad vorentoe is lank en swaar vir die DA, wat ’n lang geskiedenis van interne probleme het. Die party se post mortem ná die verkiesing kan ’n betekenisvolle invloed op die Suid-Afrikaanse politiek hê, skryf JASON ROBINSON.


DIE DA se post mortem ná die verkiesing gaan uitgerek en pynlik wees en die uiteindelike eindresultaat kan ’n betekenisvolle invloed op Suid-Afrika se politieke landskap hê. Die party en sy voorgangers het tevore al bestaanskrisisse beleef en dit oorleef, maar daar was nog nooit so baie op die spel nie.
Van die party se vier kerndoelwitte –  landwye groei, bring die ANC onder 50% in Gauteng en in die Noord-Kaap en behou sy meerderheid in die Wes-Kaap – het hy net een bereik...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X