Robert Mugabe: ’n Held, maar ’n Hitler

MEER SLEG AS GOED

Robert Mugabe: ’n Held, maar ’n Hitler

’n Handjievol Zimbabwiese verslaggewers skryf wat oudpresident Robert Mugabe vir hulle, asook hul medelandsgenote, beteken het. ’n Mens praat nie sleg van die dooies nie, maar dis hartverskeurend wat die ontslape diktator aan sy eie mense gedoen het ...

  • 13 September 2019
  • Nuus & Politiek
  • 11 min om te lees
  • artikel 12 van 33
  • GroundUp

VIER Zimbabwiese joernaliste van die nuuswebwerf GroundUp (https://www.groundup.org.za/article/list-mugabes-crimes-endless/?fbclid=IwAR0qo32dDzF7MvkzTP3P1fc57U29TmaOwakMJgrV5CGJqKlPjb_o_J2fKHY) deel hul persoonlike stories van Robert Mugabe en wat hy vir hulle, en vele ander Zimbabwiërs, beteken het. Die voormalige Zimbabwiese president is verlede Vrydag op die ouderdom van 95 in 'n hospitaal in Singapoer oorlede.

“Dankie tog hy’s weg” – Joseph Chirume

Robert Mugabe se dood laat miljoene Zimbabwiërs wie se lewe deur sy totalitêre regime verwoes is, 'n sug van verligting slaak. Persoonlik dink ek hy moes lankal saliger gewees het. Dankie tog hy's nou weg...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.