Veglustige Mokonyane kap terug teen Bosasa-bewerings

HANDSAK-TIVIS

Veglustige Mokonyane kap terug teen Bosasa-bewerings

Nomvula Mokonyane, voormalige minister en Gautengse premier, was op die oorlogspad met haar verskyning by die Zondo-kommissie van ondersoek na staatskaping die afgelope week, skryf YOLANDI GROENEWALD.

NOMVULA Mokonyane het Angelo Agrizzi, voormalige bedryfshoof van Bosasa, summier aangevat oor sy “leuens" voor die kommissie en hom voorgehou as ’n bittere rassis en vrouehater. Maar tussen haar ontkennings het sy beaam dat die omstrede firma Bosasa en die ANC  soos een saamgeloop het.

En daar was regtig niks daarmee verkeerd nie, het Mokonyane volgehou. Sy het nooit self voordeel getrek uit Bosasa se vrygewigheid nie, maar  die regerende party, waaraan sy haar lewe gewy het, het wel, het sy beweer.

Al een wat opgedaag het..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.