KITSKENNIS | Só bekook mens nogmaals lekker joppies vir die ...

KLINK SLIM OM DIE BRAAIVLEISVUUR

KITSKENNIS | Só bekook mens nogmaals lekker joppies vir die kaders

Die proses waardeur nuwe raadslede vir die Nasionale Jeugontwikkelingsagentskap (Nyda) aangewys moet word, loop deur onder beskuldigings van onreëlmatige inmenging en ondermyning van die parlement se gesag, skryf WILLEM KEMPEN.

“My vriend Fanie vra of daar sowaar ’n geval is waar die regerende party skaamteloos ’n staatsagentskap misbruik om nog bloed uit die belasting-klip te tap sodat enkele kaders en hul vriende en familielede kan aanhou vreet aan die laaste krummels in die feitlik leë voerkrip?”

Sarkasme pas jou nogal goed, Fanie. Jou bewoording is dalk effens meer melodramaties as wat nodig is, maar ja. Dis nie dat die sogenaamde Nasionale Jeugontwikkelingsagentskap (Nyda) vrotter as die meeste van die ander vrugte onder die ANC se omgebliksemde appelkar is nie, dis maar net hul beurt om bietjie aandag te kry.

So wat is Nyda?..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.