10 modelesse wat die pandemie ons leer

EERDER DOOD AS ...

10 modelesse wat die pandemie ons leer

In Maart vanjaar het die mensdom ’n tydperk van afsondering en rekstof betree. Maar wat gaan ons aantrek wanneer ons uiteindelik weer ons sweetpakbroeke uittrek? ANNELIZE VISSER bekyk die fiasko wat die modewêreld getref het, en waag ’n paar voorspellings oor jou toekomstige klerekas.

DIE mode het gesneuwel op Maandag 13 April 2020. Dis die dag waarop Anna Wintour – vir dekades reeds die onwrikbare redakteur van die Amerikaanse modebybel Vogue – die ondenkbare gedoen het en op Instagram verskyn het in ’n sweetpakbroek.

“Die eindtye het aangebreek,” was die gevolgtrekking onder die tydskrif se 28 miljoen volgelinge. Want wie het kon raai dat Anna met haar groot sonbril en ysterbob eens ’n sweetpakbroek besit, vergeet nog ’n rooie met ’n wit streep aan weerskante?

In normale tye sou ons ons almal na die aanlyn modewinkel Net-a-Porter gehaas het waar ’n rooi kasjmier-sweetpakbroek 50% afgemerk is na net meer as R5,000...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.