×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Putin se skadu hang oor Londongrad

TE MIN TE LAAT

Putin se skadu hang oor Londongrad

Londen is die speelplek van Russiese oligarge wat deur dopmaatskappye eiendomme besit en op die hoogste vlak toegang het tot politici. Sanksies teen biljoenêrs met Kremlin-bande is te min en te laat vir Oekraïne, skryf ADRI KOTZÉ.

RUSLAND, sê die Britse premier, Boris Johnson, is 'n “bebloede aggressor wat in imperialistiese verowering glo".

Dit is tyd om Rusland “stuk vir stuk" uit die globale ekonomie te druk. “Putin sal in die oë van die wêreld en deur die geskiedenis veroordeel word; hy sal nie die bloed van Oekraïne van sy hande kan was nie," het Johnson Donderdag in die Britse parlement gesê.

Daarom sal die grootste en strafste pakket van ekonomiese sanksies wat Rusland nóg getref het, ingestel word nadat Vladimir Putin Oekraïne binnegeval het. Dié maatreëls is deel van gelyktydige stappe wat deur die Weste teen Putin gedoen word. Die Britse sanksies teiken Russiese banke, daar sal 'n perk wees op hoeveel geld Russiese burgers in Britse bankrekenings kan hou, uitvoere van gespesialiseerde tegnologie na Rusland sal ingeperk word en die Russiese lugredery Aeroflot word verbied om die Britse lugruim binne te kom. ..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

Speech Bubbles

Om kommentaar te lewer op hierdie artikel, registreer (dis vinnig en gratis) of meld aan.

Lees eers ons Kommentaarbeleid voor jy kommentaar lewer.

Alle kommentaar moet ons kommentaarreëls volg.
X